Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruta de la Plata (1433808) - Inoc FC (994150) » 692124790: T69/J4/VII

Liga 692124790 Información oficial sobre el partido 692124790 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.605 (38641)

Orgull Gironí FC Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironí FC' en el partido 3 - 0 Huelva Eagles Alineación oficial del equipo 'Huelva Eagles' en el partido
Gonzalo Fernán Jiménez (12') 1 - 0
Jesús Karanka (32') 2 - 0
Fernando Sáinz (48') 3 - 0
Orgull Gironí FC Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironí FC' en el partido 3 - 0 Huelva Eagles Alineación oficial del equipo 'Huelva Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orgull Gironí FC Alineación oficial del equipo 'Orgull Gironí FC' en el partido 1 - 0 Huelva Eagles Alineación oficial del equipo 'Huelva Eagles' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orgull Gironí FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Gonzalo Fernán Jiménez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joan Mortés va anar directament als peus de Jesús Karanka que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Orgull va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Sáinz va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Orgull va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Moreno en un 1 contra 1 amb el porter Carl Chetwyn, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Joan Mortés gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Manias de Orgull es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Almazán de Orgull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Gonzalo Fernán Jiménez de Orgull va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Huelva Eagles

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Huelva va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Camilo Miralles que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 33 en Mirko Reali va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pedro César Portugal va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Manolo Cascante va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Tato, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.