Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de franza (990972) - Baix Empordà, capital de Palamós (313706) » 692124711: T69/J12/VII

Liga 692124711 Información oficial sobre el partido 692124711 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.603 (38639)

Raimat Esportiu Alineación oficial del equipo 'Raimat Esportiu' en el partido 4 - 0 condemores FC Alineación oficial del equipo 'condemores FC' en el partido
Jaime Guerendain (9') 1 - 0
Mauri Diumenjó (59') 2 - 0
Jaime Guerendain (77') 3 - 0
Ricardo Cariello (82') 4 - 0
Raimat Esportiu Alineación oficial del equipo 'Raimat Esportiu' en el partido 4 - 0 condemores FC Alineación oficial del equipo 'condemores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raimat Esportiu Alineación oficial del equipo 'Raimat Esportiu' en el partido 3 - 0 condemores FC Alineación oficial del equipo 'condemores FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raimat Esportiu

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Jaime Guerendain va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Esportiu.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Esportiu va aconseguir el 2 - 0 quan Mauri Diumenjó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaime Guerendain va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Jaime Guerendain la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ricardo Cariello que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Esportiu ho intentava per la dreta per mitjà de Ricardo Cariello, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enrique Irabarreta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Miguel Gutiérrez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Iluz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rigoberto Bordón va rematar alt.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alberto Luzón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

condemores FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jordi Cavaleta va intentar anar-se'n per velocitat al minut 10 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manel Serrano.