Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelutxou F.C. (990097) - DTHSQ (1579454) » 692121322: T69/J5/VII

Liga 692121322 Información oficial sobre el partido 692121322 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.543 (38579)

Pichotos FC Alineación oficial del equipo 'Pichotos FC' en el partido 2 - 1 Kiaros FC Alineación oficial del equipo 'Kiaros FC' en el partido
Mortimer Geraets (29') 1 - 0
Ijinio Morera (81') 2 - 0
2 - 1 Víctor Estupiñán (87')
Pichotos FC Alineación oficial del equipo 'Pichotos FC' en el partido 2 - 1 Kiaros FC Alineación oficial del equipo 'Kiaros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pichotos FC Alineación oficial del equipo 'Pichotos FC' en el partido 2 - 0 Kiaros FC Alineación oficial del equipo 'Kiaros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichotos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mortimer Geraets, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Als 81 minuts, Ijinio Morera va ampliar l'avantatge de Pichotos amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pichotos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Fernando Desperes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alfred Brendle va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ulfried Buhr va xutar a fora.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Heribert Pratseball gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Álvaro Vilar de Barrio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leonardo Val Pascual per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Álvaro Vilar de Barrio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Kiaros FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Víctor Estupiñán va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kiaros i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kiaros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tibor Bobály, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kiaros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Sjöblom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rune Torsvik, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Daniel Sjöblom amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Gorostidi.