Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jareño Deportivo (775542) - Merismeños (487186) » 692119857: T69/J3/VII

Liga 692119857 Información oficial sobre el partido 692119857 en Hattrick

23.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VII.517 (38553)

Vienesas FC Alineación oficial del equipo 'Vienesas FC' en el partido 1 - 1 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
Carlos Saúl Peón de Rey (17') 1 - 0
1 - 1 Agustí Pairó (32')
Vienesas FC Alineación oficial del equipo 'Vienesas FC' en el partido 1 - 1 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vienesas FC Alineación oficial del equipo 'Vienesas FC' en el partido 2 - 1 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vienesas FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Saúl Peón de Rey va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Víctor Montalvo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vienesas, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Guillermo Jovellar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Vienesas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Rubén Sanz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Sanz de Vienesas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PATESINHO

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Agustí Pairó va empatar per a PATESINHO, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Kepa Usandizaga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Melchor Oviedo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Meseguer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Kepa Usandizaga va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Eduardo Monroy va estar a punt de posar per davant a PATESINHO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Melchor Oviedo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Agustí Pairó de PATESINHO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.