Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skondo Barriga (1415565) - CDE Albacete 2024 (1335840) » 692118268: T69/J12/VII

Liga 692118268 Información oficial sobre el partido 692118268 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.488 (38524)

Deportivo TaRKia Alineación oficial del equipo 'Deportivo TaRKia ' en el partido 1 - 2 Can Roca FC Alineación oficial del equipo 'Can Roca FC' en el partido
0 - 1 Ignacio Robles Colón (29')
Ramón Gascón (61') 1 - 1
1 - 2 Ignacio Robles Colón (75')
Deportivo TaRKia Alineación oficial del equipo 'Deportivo TaRKia ' en el partido 1 - 2 Can Roca FC Alineación oficial del equipo 'Can Roca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo TaRKia Alineación oficial del equipo 'Deportivo TaRKia ' en el partido 2 - 0 Can Roca FC Alineación oficial del equipo 'Can Roca FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo TaRKia

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Ramón Gascón va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Joan Cañadell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tarkia.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Kelmen Jaimerena quasi dona a Tarkia l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Velasco Cuéllar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 麦 (Mai) 文岩 (Wenyan) no va ser aprofitada per en Joan Cañadell que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): 麦 (Mai) 文岩 (Wenyan) de Tarkia va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Crispín Garagarberáiz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Can Roca FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Ignacio Robles Colón va marcar al minut 29 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Robles Colón va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Marc Malo Cantón va estar a punt de posar per davant a Roca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andoto Almanzor va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Roca va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andoto Almanzor va desviar el xut final de Gaspar Mariné després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Isidro Gallo de Roca va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Manuel Ferrer Mohino de Roca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco de Paula Espartero de Roca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.