Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tumanal Puma (1419062) - Malagueños FC (799900) » 692117765: T69/J12/VII

Liga 692117765 Información oficial sobre el partido 692117765 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.479 (38515)

Burriana Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Burriana Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
Emanuel Hartsinck (38') 1 - 0
Faust Monzó (75') 2 - 0
Astolfo Pellencin (90') 3 - 0
Burriana Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Burriana Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Burriana Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Burriana Club de Fútbol' en el partido 7 - 0 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
Es un cenizo 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burriana Club de Fútbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Burriana va posar-se per davant 1 - 0 al minut 38, quan Emanuel Hartsinck va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Faust Monzó va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Astolfo Pellencin de Burriana va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Armando Nalda del Burriana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Burriana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Ferrán Echea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Armando Nalda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Burriana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Burriana ho intentava per la dreta per mitjà de Astolfo Pellencin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bjoern Waach va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Astolfo Pellencin de Burriana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gergő Komjáti després que el jugador de Burriana li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Apabulladores Rojos

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 15, el Apabulladores estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Iwo Beleć va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Hano de Apabulladores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.