Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vasterbol SAD (310156) - Los Mascachicles F.C (1458409) » 692116815: T69/J13/VII

Liga 692116815 Información oficial sobre el partido 692116815 en Hattrick

02.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VII.462 (38498)

CF Intercity Alineación oficial del equipo 'CF Intercity' en el partido 1 - 2 Cubabou Alineación oficial del equipo 'Cubabou' en el partido
0 - 1 Gabriel Matute Llera (4')
0 - 2 Gabriel Matute Llera (11')
Ali Imanian (28') 1 - 2
CF Intercity Alineación oficial del equipo 'CF Intercity' en el partido 1 - 2 Cubabou Alineación oficial del equipo 'Cubabou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Intercity Alineación oficial del equipo 'CF Intercity' en el partido 1 - 5 Cubabou Alineación oficial del equipo 'Cubabou' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Intercity

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El Intercity no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ali Imanian es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Intercity la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eustachio Facciolo va marxar de Nelson Francia en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Intercity van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Eustachio Facciolo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Intercity enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ali Imanian de Intercity va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cubabou

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Gabriel Matute Llera donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Matute Llera, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Marcelino Doña va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Willy Carabalí que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Josep Jordi Bonvehí, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Gabriel Matute Llera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcelino Doña va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Matute Llera de Cubabou amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ezkidi Ubegia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.