Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kingdom Come CF (124673) - Atlètic Montblanc (119827) » 692116416: T69/J11/VII

Liga 692116416 Información oficial sobre el partido 692116416 en Hattrick

18.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VII.455 (38491)

ibaizabal kirol Alineación oficial del equipo 'ibaizabal kirol' en el partido 1 - 1 Atlètic Montblanc Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montblanc' en el partido
Raúl Labraña Peña (10') 1 - 0
1 - 1 Diego Miguel Conde (33')
ibaizabal kirol Alineación oficial del equipo 'ibaizabal kirol' en el partido 1 - 1 Atlètic Montblanc Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montblanc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ibaizabal kirol Alineación oficial del equipo 'ibaizabal kirol' en el partido 2 - 0 Atlètic Montblanc Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montblanc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ibaizabal kirol

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Labraña Peña, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Deivo Sánchez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Diego Colmenero Martínez va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Marian Alboi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a ibaizabal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emilio Collar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Raúl Labraña Peña no va ser aprofitada per en Deivo Sánchez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): ibaizabal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emilio Collar en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Urdangarín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marian Alboi després que el jugador de ibaizabal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Atlètic Montblanc

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El contraatac de Montblanc va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Diego Miguel Conde va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Diego Miguel Conde va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Montblanc sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Torres, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.