Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Jacobino (1587840) - Real Vikingos C.F (486657) » 692115608: T69/J4/VII

Liga 692115608 Información oficial sobre el partido 692115608 en Hattrick

30.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VII.441 (38477)

Prezida Team Alineación oficial del equipo 'Prezida Team' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO LANZAROTE CD Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO LANZAROTE CD' en el partido
Gregor Luckenwalde (34') 1 - 0
1 - 1 Isra Palau (43')
Àngel Galcerany (72') 2 - 1
Prezida Team Alineación oficial del equipo 'Prezida Team' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO LANZAROTE CD Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO LANZAROTE CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prezida Team Alineación oficial del equipo 'Prezida Team' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO LANZAROTE CD Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO LANZAROTE CD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prezida Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Gregor Luckenwalde, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Corria el minut 72, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Prezida s'avançava en el marcador després que en Àngel Galcerany xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Prezida va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gregor Luckenwalde, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Priego va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Bello Figueroa de Prezida va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àngel Galcerany de Prezida es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Priego de Prezida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Anglès.

ATLÉTICO LANZAROTE CD

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Isra Palau.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfonso Hera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Melgarejo va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.