Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darksiteoftheforce (312183) - barbetix (1421444) » 692115125: T69/J10/VII

Liga 692115125 Información oficial sobre el partido 692115125 en Hattrick

11.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VII.432 (38468)

Darksiteoftheforce Alineación oficial del equipo 'Darksiteoftheforce' en el partido 3 - 0 MERENDERO SAAMASAS Alineación oficial del equipo 'MERENDERO SAAMASAS' en el partido
David Quinquillà (5') 1 - 0
Salomon Pellman (18') 2 - 0
Jaume Estellé (34') 3 - 0
Darksiteoftheforce Alineación oficial del equipo 'Darksiteoftheforce' en el partido 3 - 0 MERENDERO SAAMASAS Alineación oficial del equipo 'MERENDERO SAAMASAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darksiteoftheforce Alineación oficial del equipo 'Darksiteoftheforce' en el partido 0 - 1 MERENDERO SAAMASAS Alineación oficial del equipo 'MERENDERO SAAMASAS' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darksiteoftheforce

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en David Quinquillà va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Darksiteoftheforce.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Darksiteoftheforce va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salomon Pellman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaume Estellé va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Darksiteoftheforce va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salomon Pellman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Isaac Rodríguez Esquivel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

MERENDERO SAAMASAS

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Adolfo Goicolejea va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Arístides Pi que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Carlos Picazo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Mario Jesús Naharro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 40 (Ocasión de falta): Adolfo Goicolejea va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 40.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Arístides Pi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Alberto Villazán quasi redueix la diferència al marcador al minut 64, però una gran estirada d'en Mario Jesús Naharro va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Villabel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Villazán de MERENDERO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.