Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24 (1430958) - Patio Parker (775164) » 692114744: T69/J13/VII

Liga 692114744 Información oficial sobre el partido 692114744 en Hattrick

02.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VII.425 (38461)

Mar Sereno Alineación oficial del equipo 'Mar Sereno' en el partido 3 - 3 Patio Parker Alineación oficial del equipo 'Patio Parker' en el partido
Txema Call (4') 1 - 0
Agapeto Ilintxeta (10') 2 - 0
2 - 1 José Zambrano (26')
2 - 2 Nikita Gultsev (49')
2 - 3 Petar Zhivkov (56')
Jesús Quiñones del Real (75') 3 - 3
Mar Sereno Alineación oficial del equipo 'Mar Sereno' en el partido 3 - 3 Patio Parker Alineación oficial del equipo 'Patio Parker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mar Sereno Alineación oficial del equipo 'Mar Sereno' en el partido 2 - 0 Patio Parker Alineación oficial del equipo 'Patio Parker' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mar Sereno

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Txema Call de Sereno aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Agapeto Ilintxeta es va introduir dins la defensa central al minut 10, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sereno amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Jesús Quiñones del Real en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Sereno ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Quiñones del Real, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Txema Call de Sereno va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Sereno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Txema Call en un 1 contra 1 amb el porter José Irueta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Sereno per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pánfilo Espiñeira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Sergi Vilatarsana del Sereno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Carlos Manjarín de Sereno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Gonzalo García de Caceres de Sereno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Vilatarsana de Sereno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Patio Parker

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan José Zambrano va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Parker.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Nikita Gultsev va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Petar Zhivkov de Parker va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parker va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Takashi Basa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnold Winker de Parker la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tzvi Lauer de Parker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.