Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totry FC (799423) - Engañaos CF (1597526) » 692108167: T69/J7/VII

Liga 692108167 Información oficial sobre el partido 692108167 en Hattrick

21.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VII.308 (38344)

timlesdip Alineación oficial del equipo 'timlesdip' en el partido 1 - 2 Roboto Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roboto Futbol Club' en el partido
0 - 1 Modesto Estrecha (9')
Serafín Pasquet (84') 1 - 1
1 - 2 Jorge Carreras-Serra (85')
timlesdip Alineación oficial del equipo 'timlesdip' en el partido 1 - 2 Roboto Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roboto Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
timlesdip Alineación oficial del equipo 'timlesdip' en el partido 2 - 0 Roboto Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roboto Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

timlesdip

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del timlesdip s'esgargamellaven dempeus per esperonar Serafín Pasquet que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Ignacio Villafanes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Fernando Vuelta va estar a punt d'empatar per a timlesdip quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francés Xavier Creixells va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Vuelta de timlesdip va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Meneses.

Roboto Futbol Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Roboto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Modesto Estrecha, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Jorge Carreras-Serra va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Roboto va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Veigas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): En Alejandro Veigas, al minut 11 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Serafín Pasquet el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del timlesdip. La jugada d'estratègia del Roboto per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alejandro Veigas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amir Yamani de Roboto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.