Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torreznos de Antequera (1582288) - New Imperial (991025) » 692106454: T69/J12/VII

Liga 692106454 Información oficial sobre el partido 692106454 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.277 (38313)

Torreznos de Antequera Alineación oficial del equipo 'Torreznos de Antequera' en el partido 0 - 1 New Imperial Alineación oficial del equipo 'New Imperial' en el partido
0 - 1 Sergio Grimaldi (31')
Torreznos de Antequera Alineación oficial del equipo 'Torreznos de Antequera' en el partido 0 - 1 New Imperial Alineación oficial del equipo 'New Imperial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torreznos de Antequera Alineación oficial del equipo 'Torreznos de Antequera' en el partido 1 - 2 New Imperial Alineación oficial del equipo 'New Imperial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torreznos de Antequera

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Torreznos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Torreznos van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Floriano Brigati no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Kennedy Lammas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Kennedy Lammas de Torreznos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jesús Olivares al minut 63 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Torreznos va estar a punt de marcar quan Kennedy Lammas va fer una passada impressionant a Jesús Olivares, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Daniel Casademont hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

New Imperial

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a New Imp prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sergio Grimaldi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Luca Cacà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a New Imp al minut 17, però el xut de Sergio Grimaldi va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Rafael Pereda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mika Rytsölä, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Sergio Grimaldi de New Imp va fallar un penal al minut 65, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, el New Imp va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Stefan Lagerstrand s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mika Rytsölä de New Imp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.