Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fierunes F.C (993120) - Arpías (1431328) » 692100085: T69/J2/VII

Liga 692100085 Información oficial sobre el partido 692100085 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.164 (38200)

Chocolate Nervioso Alineación oficial del equipo 'Chocolate Nervioso' en el partido 1 - 2 hmsterror Alineación oficial del equipo 'hmsterror' en el partido
0 - 1 Julio Esteíbar (29')
0 - 2 Julio Esteíbar (62')
Bernardo Salas (73') 1 - 2
Chocolate Nervioso Alineación oficial del equipo 'Chocolate Nervioso' en el partido 1 - 2 hmsterror Alineación oficial del equipo 'hmsterror' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chocolate Nervioso Alineación oficial del equipo 'Chocolate Nervioso' en el partido 1 - 3 hmsterror Alineación oficial del equipo 'hmsterror' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolate Nervioso

Goles Goles

  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Maeso Sánchez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bernardo Salas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Chocolate va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Guillermo Cabanillas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Moisés Zumiza marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Eloi Ruibal que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernardo Salas de Chocolate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

hmsterror

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julio Esteíbar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Julio Esteíbar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 2 per a hmsterror.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Benedicto Calafat va estar a punt de posar per davant a hmsterror amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Pradas Veredas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Julio Esteíbar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Benedicto Calafat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Pradas Veredas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Julio Esteíbar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaume Argemí al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Guglielmo Moracci de hmsterror va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.