Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banshee CF (1417934) - Muriana Team (1435619) » 692100053: T69/J8/VII

Liga 692100053 Información oficial sobre el partido 692100053 en Hattrick

28.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VII.163 (38199)

Pipas Facundo Alineación oficial del equipo 'Pipas Facundo' en el partido 6 - 0 Sporting Bassitos Alineación oficial del equipo 'Sporting Bassitos' en el partido
Óscar Marimbaldo Díaz (26') 1 - 0
Vitiza Baños (37') 2 - 0
Josep Pelegrí (61') 3 - 0
Héctor Alcalá (85') 4 - 0
Vitiza Baños (87') 5 - 0
Josu Lozano Jiménez (89') 6 - 0
Pipas Facundo Alineación oficial del equipo 'Pipas Facundo' en el partido 6 - 0 Sporting Bassitos Alineación oficial del equipo 'Sporting Bassitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pipas Facundo Alineación oficial del equipo 'Pipas Facundo' en el partido 3 - 1 Sporting Bassitos Alineación oficial del equipo 'Sporting Bassitos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipas Facundo

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Facundo s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Óscar Marimbaldo Díaz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Facundo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vitiza Baños des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): En Josep Pelegrí va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 85, Vitiza Baños va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Héctor Alcalá, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Facundo va aconseguir el 5 - 0 quan Vitiza Baños va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Facundo va augmentar la diferència quan Josu Lozano Jiménez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Facundo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristino Carreras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Adorno.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Facundo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Piedrafita, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Facundo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josu Lozano Jiménez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Abdelqadir Werad, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Sporting, però Bernat Boira no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Facundo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Ángel Azañón va sortir per sobre el travesser.

Sporting Bassitos

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Aureliano Arnado quasi aconsegueix empatar per Sporting al minut 28, però Víctor Inda va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Jesús Belío va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Sporting va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Óscar Monje no va poder controlar.