Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Altramuces Salados (488327) - Bronchales C.F. (120572) » 692099458: T69/J13/VII

Liga 692099458 Información oficial sobre el partido 692099458 en Hattrick

02.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VII.152 (38188)

La Perla de Andalucía Alineación oficial del equipo 'La Perla de Andalucía' en el partido 2 - 1 Bronchales C.F. Alineación oficial del equipo 'Bronchales C.F.' en el partido
Benjamín Miranda Galeano (8') 1 - 0
1 - 1 Raúl Martín Mayor (51')
Ramón Muñoz Díaz (68') 2 - 1
La Perla de Andalucía Alineación oficial del equipo 'La Perla de Andalucía' en el partido 2 - 1 Bronchales C.F. Alineación oficial del equipo 'Bronchales C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Perla de Andalucía Alineación oficial del equipo 'La Perla de Andalucía' en el partido 3 - 0 Bronchales C.F. Alineación oficial del equipo 'Bronchales C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Perla de Andalucía

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Barça va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Benjamín Miranda Galeano va llançar una pena màxima perfectament.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramón Muñoz Díaz de Barça aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José María Álvarez de Barça va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nereyo Toledo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bronchales. La jugada d'estratègia del Barça per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Mahedero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En José María Álvarez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Illarte Uribeetxebarria va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Xaberri Arakiteria va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Illarte Uribeetxebarria va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Barça va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benjamín Miranda Galeano en un 1 contra 1 amb el porter Rubén Cortázar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rubén Cortázar al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Mahedero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quintín Lasalde de Barça va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Álvarez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bronchales C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Bronchales van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 51, quan Raúl Martín Mayor va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bronchales va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Marcos Peón de Rey va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Bonfiglio.