Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malinois F.C. (794218) - cacereño femenino ANDALUZ (1338669) » 692097072: T69/J5/VII

Liga 692097072 Información oficial sobre el partido 692097072 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.110 (38146)

Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 0 - 2 Antifrágiles CF Alineación oficial del equipo 'Antifrágiles CF' en el partido
0 - 1 Adrián Porres (4')
0 - 2 Aldaxur Mendikoa (53')
Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 0 - 2 Antifrágiles CF Alineación oficial del equipo 'Antifrágiles CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 2 - 0 Antifrágiles CF Alineación oficial del equipo 'Antifrágiles CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calella CF

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Mustafa Ali Özaltay va estar a punt d'empatar per a Calella quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Félix Otero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Klaas-Eike Pletziger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Tamsir Sow de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Al minut 47, Mattes Walberberg de Calella va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Antifrágiles CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrián Porres va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Antifrágiles va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Aldaxur Mendikoa va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Castañón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldaxur Mendikoa de Antifrágiles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.