Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SERVICIOS SOCIALES DE MADRID (992772) - Ángeles del Balón (1369698) » 692096430: T69/J12/VII

Liga 692096430 Información oficial sobre el partido 692096430 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.98 (38134)

xerez dfc Alineación oficial del equipo 'xerez dfc' en el partido 2 - 3 Aldaia JJVG Alineación oficial del equipo 'Aldaia JJVG' en el partido
0 - 1 Raúl Parra (35')
Rafael Alquézar (42') 1 - 1
Agapito Espantoso (52') 2 - 1
2 - 2 Rafael Trueba (53')
2 - 3 Miguel Moyano (57')
xerez dfc Alineación oficial del equipo 'xerez dfc' en el partido 2 - 3 Aldaia JJVG Alineación oficial del equipo 'Aldaia JJVG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xerez dfc Alineación oficial del equipo 'xerez dfc' en el partido 4 - 0 Aldaia JJVG Alineación oficial del equipo 'Aldaia JJVG' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xerez dfc

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del xerez van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Alquézar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del xerez contenien la respiració mentre en Agapito Espantoso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): xerez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Alquézar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Emili Rabascall va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xerez.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): xerez enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Jaime Narváez Barón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xerez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de xerez la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Carabalí de xerez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Aldaia JJVG

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que Aldaia desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Raúl Parra va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rafael Trueba per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Miguel Moyano va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Aldaia, al minut 57. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Raúl Parra va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Parra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Moyano de Aldaia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.