Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Aragón (993815) - Manchatoys jugueteria (992199) » 692092852: T69/J14/VII

Liga 692092852 Información oficial sobre el partido 692092852 en Hattrick

09.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VII.34 (38070)

CÁNDIDO REGRESA DE ENTRE LOS MUERTOS, DE NUEVO Alineación oficial del equipo 'CÁNDIDO REGRESA DE ENTRE LOS MUERTOS, DE NUEVO' en el partido 0 - 0 Castilla Rovers Alineación oficial del equipo 'Castilla Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CÁNDIDO REGRESA DE ENTRE LOS MUERTOS, DE NUEVO Alineación oficial del equipo 'CÁNDIDO REGRESA DE ENTRE LOS MUERTOS, DE NUEVO' en el partido 2 - 0 Castilla Rovers Alineación oficial del equipo 'Castilla Rovers' en el partido
Tiene mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CÁNDIDO REGRESA DE ENTRE LOS MUERTOS, DE NUEVO

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel de la Cueva va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MUERTOS, va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel de la Cueva, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a MUERTOS, per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Xerboles, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Garrido va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): MUERTOS, va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel de la Cueva va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Canedo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vidal Genisans de MUERTOS, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel de la Cueva de MUERTOS, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Poul Baatrup de MUERTOS, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Castilla Rovers

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Enrique Moreno Rubio va deixar a Sergio Cots assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eduardo Salbotx va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Casiano Camiñas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Miguel Camas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.