Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Ajo (122696) - meus meninos (1581729) » 692087443: T69/J5/VI

Liga 692087443 Información oficial sobre el partido 692087443 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.962 (15280)

Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 1 - 1 meus meninos Alineación oficial del equipo 'meus meninos' en el partido
Marc-Alexandre Vande Candelaere (9') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Ricart (29')
Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 1 - 1 meus meninos Alineación oficial del equipo 'meus meninos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido 4 - 1 meus meninos Alineación oficial del equipo 'meus meninos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Athletic, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Marc-Alexandre Vande Candelaere per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomasz Sznabel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomasz Sznabel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomasz Sznabel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Johnny Lascaro.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomasz Sznabel va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Johnny Lascaro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Tomasz Sznabel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Remixio Platas quasi marca en una jugada assajada de córner que Marc-Alexandre Vande Candelaere havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

meus meninos

Goles Goles

  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): Al 29 minuts, El meninos va fer el 1-1. En Gonzalo Ricart va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): meninos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Álvaro Nuñez Puerta es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Álvaro Nuñez Puerta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Gonzalo Ricart era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 89. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): William Masset de meninos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.