Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mortirolo FS (118623) - RCD Salcedo (994078) » 692086730: T69/J9/VI

Liga 692086730 Información oficial sobre el partido 692086730 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.949 (15267)

Ron PT Alineación oficial del equipo 'Ron PT' en el partido 3 - 0 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
Joaquín Cotrina (39') 1 - 0
Sjoerd Hinderdael (59') 2 - 0
Lee Parham (71') 3 - 0
Ron PT Alineación oficial del equipo 'Ron PT' en el partido 3 - 0 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ron PT Alineación oficial del equipo 'Ron PT' en el partido 5 - 0 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ron PT

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Joaquín Cotrina va donar a RPT un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RPT va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sjoerd Hinderdael progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lee Parham va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Grau va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lee Parham va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Toprak Sayrak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Marcin Fic va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Marcin Fic arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RPT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel Grau va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

RCD Salcedo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Salcedo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Leandro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Pedro Leandro va deixar a Ali Nasheed assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Artūrs Betaks va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Josep Andreu Oranias va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.