Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Floteam Family (1584590) - Zetatinakos (1368799) » 692084770: T69/J9/VI

Liga 692084770 Información oficial sobre el partido 692084770 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.914 (15232)

Floteam Family Alineación oficial del equipo 'Floteam Family' en el partido 3 - 2 Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido
Thierry Febvre (34') 1 - 0
1 - 1 Jagoba Santsinanea (36')
Pedro Rivas (39') 2 - 1
Thierry Febvre (65') 3 - 1
3 - 2 Gastón Figueroa (79')
Floteam Family Alineación oficial del equipo 'Floteam Family' en el partido 3 - 2 Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Floteam Family Alineación oficial del equipo 'Floteam Family' en el partido 1 - 0 Zetatinakos Alineación oficial del equipo 'Zetatinakos' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Floteam Family

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Thierry Febvre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Floteam es posava per davant!
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Pedro Rivas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Thierry Febvre va incrementar l'avantatge de Floteam amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Thierry Febvre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Suently van Noort per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juho-Pekka Pärnä va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Guillaume Durand es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Zetatinakos

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Zetatinakos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jagoba Santsinanea la va transformar en el 1 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Zetatinakos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gastón Figueroa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Erasmo Olea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pau Rabaldiz no va ser aprofitada per en Javier Vigalondo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 74 minuts, el Zetatinakos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Zetatinakos van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Javier Vigalondo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Alfonso Cerdeño de Zetatinakos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.