Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD La Lagunilla (1600440) - Real Gancedo C.F. (799817) » 692083354: T69/J5/VI

Liga 692083354 Información oficial sobre el partido 692083354 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.889 (15207)

CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 4 - 0 Real Gancedo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gancedo C.F.' en el partido
Bernardo Behobide (8') 1 - 0
Mario Alberto Calvo (31') 2 - 0
Pepito Varas (39') 3 - 0
Enrique Olmo (42') 4 - 0
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 4 - 0 Real Gancedo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gancedo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 0 - 1 Real Gancedo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Gancedo C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Lagunilla

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Lagunilla amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Bernardo Behobide, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Mario Alberto Calvo va incrementar l'avantatge de Lagunilla amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Enrique Olmo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pepito Varas que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Lagunilla va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Enrique Olmo aconseguint el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Lagunilla van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Enrique Olmo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lagunilla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ricardo Muñoz Ybarra, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lagunilla va ser a punt de marcar al minut 54, quan el seu jugador Seme Abadianobeaskoa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepito Varas de Lagunilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bernardo Behobide de Lagunilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Gancedo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Luigi Paolo DeMaio es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 43, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luigi Paolo DeMaio de Gancedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.