Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levantinista UD (801332) - R.C. Deportivo da Coruña (1368438) » 692082128: T69/J7/VI

Liga 692082128 Información oficial sobre el partido 692082128 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.867 (15185)

Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 1 - 3 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
0 - 1 Ciro Salbo (15')
Reyes Salas (40') 1 - 1
1 - 2 Ciro Salbo (52')
1 - 3 Regino Parejo (67')
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 1 - 3 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 2 - 3 R.C. Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo da Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levantinista UD

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Depor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Reyes Salas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LUD es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Mariano Feloaga quasi empata el partit al minut 29, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): LUD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrea Atripaldi en un 1 contra 1 amb el porter Quique Ibares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Reyes Salas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Granados de LUD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C. Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Ciro Salbo de Depor va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ciro Salbo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Regino Parejo va augmentar l'avantatge de Depor a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Depor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Octav Lehaci va quedar-se sol davant el porter Giorgio Dedda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Depor, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Octav Lehaci va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Can Başkan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giorgio Dedda va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ciro Salbo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Paul Unc va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jarosław Buba, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mario Diosdado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Jarosław Buba de Depor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.