Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburon Blanco (1416957) - AVE FENIX IMPERIAL (1421974) » 692081615: T69/J4/VI

Liga 692081615 Información oficial sobre el partido 692081615 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.858 (15176)

Nuages Alineación oficial del equipo 'Nuages' en el partido 3 - 1 Steelers O Grove Alineación oficial del equipo 'Steelers O Grove' en el partido
0 - 1 Isidro Bollar (36')
Alejandro Pérez Torres (37') 1 - 1
Cafer Azra (40') 2 - 1
Alejandro Pérez Torres (43') 3 - 1
Nuages Alineación oficial del equipo 'Nuages' en el partido 3 - 1 Steelers O Grove Alineación oficial del equipo 'Steelers O Grove' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nuages Alineación oficial del equipo 'Nuages' en el partido 0 - 1 Steelers O Grove Alineación oficial del equipo 'Steelers O Grove' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuages

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Alejandro Pérez Torres s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Cafer Azra era molt més ràpid que el defensa Cristi Frăsineanu. Al minut 40, el jugador de Nuages va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Nuages. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Alejandro Pérez Torres va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Manuel Lavado va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Yohann Descat. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 64 minuts, el Nuages va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nuages, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Luigi Paolo Bria va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Guillén de Fitero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Pérez Torres estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Steelers O Grove

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Isidro Bollar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Steelers va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marius Hjertdahl es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.