Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salque Teapalizo (120025) - Sentos Team (1430829) » 692081289: T69/J7/VI

Liga 692081289 Información oficial sobre el partido 692081289 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.852 (15170)

Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido 0 - 1 Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido
0 - 1 Fernando Ibiricu (31')
Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido 0 - 1 Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salque Teapalizo Alineación oficial del equipo 'Salque Teapalizo' en el partido 3 - 0 Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salque Teapalizo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Vandelvira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Fernando Vandelvira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teapalizo.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pablo Bilbao va estar a punt d'empatar per a Teapalizo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Iveri Mosiashvili va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Dimo Kirov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Vandelvira va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Fernando Vandelvira quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Sentos Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Sentos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fernando Ibiricu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro 'cañon' Pérez Rañon va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sentos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro 'cañon' Pérez Rañon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.