Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.SAINT ANDREW (311115) - Pizarro Futbol Class (993374) » 692080692: T69/J12/VI

Liga 692080692 Información oficial sobre el partido 692080692 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.841 (15159)

FC.SAINT ANDREW Alineación oficial del equipo 'FC.SAINT ANDREW' en el partido 0 - 2 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
0 - 1 Zygmunt Linka (35')
0 - 2 Mike Pietschmann (57')
FC.SAINT ANDREW Alineación oficial del equipo 'FC.SAINT ANDREW' en el partido 0 - 2 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.SAINT ANDREW Alineación oficial del equipo 'FC.SAINT ANDREW' en el partido 2 - 0 Pizarro Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Pizarro Futbol Class' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.SAINT ANDREW

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Evrim Rebi de FC.SAINT va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): FC.SAINT va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bruno Triendl va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): FC.SAINT va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Agapeto Atibar va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kai Pachler va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Pizarro Futbol Class

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pizarro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Zygmunt Linka va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mike Pietschmann de Pizarro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pizarro va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ronald Dromgoole, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Pizarro van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Pedro Balenciaga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Pizarro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Pedro Balenciaga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pizarro va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Tamayo Vera, però el porter rival va fer una gran aturada.