Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talaclub (434170) - Rallys new team (437277) » 692078689: T69/J1/VI

Liga 692078689 Información oficial sobre el partido 692078689 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.806 (15124)

Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido 2 - 3 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Óscar Garaicoa (27') 1 - 0
Xəyal Bədəlov (32') 2 - 0
2 - 1 Èric Bonamosa (36')
2 - 2 Dan-Alex Gurzu (85')
2 - 3 Èric Bonamosa (89')
Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido 2 - 3 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido 2 - 1 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talaclub

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Óscar Garaicoa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Talaclub es posava per davant 1 a 0.
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Talaclub sempre confia amb les genialitats d'en Xəyal Bədəlov; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Erkan Tapkaç va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rudolf Paxleben! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Nathanaël Jeandel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Prosia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Erkan Tapkaç, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Rallys new team

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Rallys va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Èric Bonamosa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dan-Alex Gurzu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Èric Bonamosa va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Rallys van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Èric Bonamosa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Rallys van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Daniele Gleria no va ser gens encertat.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Shubhojit Chakraborty quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Èric Bonamosa de Rallys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Vera Alonso.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Kristóf Rajk de Rallys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.