Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jacoborzs (441496) - El Raposu de Agüera (802128) » 692075039: T69/J12/VI

Liga 692075039 Información oficial sobre el partido 692075039 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.740 (15058)

jacoborzs Alineación oficial del equipo 'jacoborzs' en el partido 1 - 1 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
0 - 1 Eloy Robledillo (9')
Franco Maria Gargiulo (56') 1 - 1
jacoborzs Alineación oficial del equipo 'jacoborzs' en el partido 1 - 1 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jacoborzs Alineación oficial del equipo 'jacoborzs' en el partido 0 - 1 El Raposu de Agüera Alineación oficial del equipo 'El Raposu de Agüera' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jacoborzs

Goles Goles

  • 110 Minuto 56 (Gol de falta): Franco Maria Gargiulo va aconseguir l'empat per a jacoborzs mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramón Arnaz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abdennafi El-Khalfawi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jacoborzs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Franco Maria Gargiulo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): jacoborzs van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Isaac Maul-Pfeifer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del jacoborzs sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Héctor Hugo Varallo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franco Maria Gargiulo de jacoborzs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Raposu de Agüera

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Xabier Garde el va rematar Eloy Robledillo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en José Ojuelos ja els havia advertit que el porter contrari, en Igor Lukhtan, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Al minut 37 un refús amb el peu d'en Igor Lukhtan va anar a parar als peus del Jesús Valero Ríos que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): El El Raposu se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 83, en Javier Antonio Irarraín va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ebenezer Pedroso Garro de El Raposu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.