Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Pradairo (485750) - Chicharrito (1368385) » 692073193: T69/J13/VI

Liga 692073193 Información oficial sobre el partido 692073193 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.707 (15025)

Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 1 - 0 Chicharrito Alineación oficial del equipo 'Chicharrito' en el partido
Quique Basoa Rivas (40') 1 - 0
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 1 - 0 Chicharrito Alineación oficial del equipo 'Chicharrito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 2 - 0 Chicharrito Alineación oficial del equipo 'Chicharrito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Pradairo

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Sporting, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Quique Basoa Rivas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Costin Itoafă quasi marca en una jugada assajada de córner que Javier Gazo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quique Basoa Rivas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Sporting per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Quique Basoa Rivas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Anselmo Lois va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sporting.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Sporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Gazo en un 1 contra 1 amb el porter Mattia Sinopoli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Aburuza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Quique Basoa Rivas gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Anselmo Lois que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Pedro Fernández de Granada de Sporting gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Chicharrito

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Chicharrito sortien al contraatac. La falta llançada per István Török va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Chicharrito van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però Alberto Lezay no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Chicharrito creava perill des de la dreta al minut 84, però en Giovanni Montagna, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Luis Cabellos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chicharrito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaume Català va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Cabellos de Chicharrito es va guanyar la targeta groga merescudament.