Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UniversoBalonmanoCom (775942) - U.D. Castelldefels Playa (438765) » 692073173: T69/J8/VI

Liga 692073173 Información oficial sobre el partido 692073173 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VI.707 (15025)

UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido 1 - 1 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
0 - 1 Albert Huebner (27')
Antonio Céspedes (84') 1 - 1
UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido 1 - 1 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido 2 - 1 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UniversoBalonmanoCom

Goles Goles

  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 84, Antonio Céspedes de UniversoBM empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Gil Fano de UniversoBM va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Stephan Klöcke que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan Klöcke de UniversoBM es va guanyar la targeta groga merescudament.

U.D. Castelldefels Playa

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Jacek Jońca va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Albert Huebner, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Gennaro Cerini va estar a punt de posar per davant a Castelldefels amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ejvind Öhstedt va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Castelldefels van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nisse Mechsner, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Albert Huebner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Albert Huebner va marcar al minut 90 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Nisse Mechsner de Castelldefels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.