Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rivers Team (118934) - mambo (311041) » 692073115: T69/J7/VI

Liga 692073115 Información oficial sobre el partido 692073115 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.706 (15024)

Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 0 - 2 mambo Alineación oficial del equipo 'mambo' en el partido
0 - 1 Mikko Väänänen (5')
0 - 2 Mikko Väänänen (11')
Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 0 - 2 mambo Alineación oficial del equipo 'mambo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rivers Team Alineación oficial del equipo 'Rivers Team' en el partido 3 - 1 mambo Alineación oficial del equipo 'mambo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rivers Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Ekhi Goitia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Matteo Notaro va entorpir al marcador d'en José Ángel Fernández Bautista per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Silo Mendoza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Martin Nessdahl. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Rivers va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mehdy Abdulbaqy Al-Husseiny va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Martin Nessdahl va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Rivers va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Baheddi Zaki va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Riek Niggestich de Rivers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

mambo

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de mambo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mikko Väänänen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mikko Väänänen de mambo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 11 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Careddu de mambo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Roldán Gaona de mambo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikko Väänänen de mambo es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.