Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Italian Stallions CF (1365277) - atletic skrotto (991958) » 692073055: T69/J6/VI

Liga 692073055 Información oficial sobre el partido 692073055 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VI.705 (15023)

RagnarOk CF Alineación oficial del equipo 'RagnarOk CF' en el partido 1 - 0 atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido
Llem Guitart (53') 1 - 0
RagnarOk CF Alineación oficial del equipo 'RagnarOk CF' en el partido 1 - 0 atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RagnarOk CF Alineación oficial del equipo 'RagnarOk CF' en el partido 3 - 1 atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RagnarOk CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): RagnarOk, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Llem Guitart per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Manolo Vilallonga del RagnarOk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Luis Antonio Antil va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RagnarOk se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): RagnarOk va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gordon Nordstrand en un 1 contra 1 amb el porter José Oscar Arrondo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Gordon Nordstrand una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de José Oscar Arrondo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

atletic skrotto

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Cedric Mullens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miguel Narbona haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a atletic al minut 26.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del atletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cristiano De Franco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Emmanuel Lecouturier quasi marca en una jugada assajada de córner que Cedric Mullens havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.