Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magnatenebris (1333101) - Villaviciosa de la Ribera C.F (310848) » 692071558: T69/J10/VI

Liga 692071558 Información oficial sobre el partido 692071558 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VI.678 (14996)

Sogaj Alineación oficial del equipo 'Sogaj' en el partido 1 - 1 Villaviciosa de la Ribera C.F Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera C.F' en el partido
0 - 1 Cosme Ramalho (4')
Tommi Kortemaa (11') 1 - 1
Sogaj Alineación oficial del equipo 'Sogaj' en el partido 1 - 1 Villaviciosa de la Ribera C.F Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sogaj Alineación oficial del equipo 'Sogaj' en el partido 2 - 0 Villaviciosa de la Ribera C.F Alineación oficial del equipo 'Villaviciosa de la Ribera C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sogaj

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alessio Omazzi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tommi Kortemaa, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Alessio Omazzi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alessio Omazzi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Tommi Kortemaa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Villaviciosa de la Ribera C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cosme Ramalho, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Conor Scanlon ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Cosme Ramalho va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Villaviciosa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mateusz Romaniszyn va desviar el xut final de Omar Arnaldo Rolon després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Mateusz Romaniszyn, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Firdus Akhmetzyanov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.