Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bicivoladores C.F (988266) - Los Once Gloriosos (1417183) » 692070984: T69/J7/VI

Liga 692070984 Información oficial sobre el partido 692070984 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.668 (14986)

Bicivoladores C.F Alineación oficial del equipo 'Bicivoladores C.F' en el partido 1 - 2 Los Once Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Los Once Gloriosos' en el partido
0 - 1 Jordi Berdaguer (16')
Marvin de Rudder (20') 1 - 1
1 - 2 Emiro Vidal (84')
Bicivoladores C.F Alineación oficial del equipo 'Bicivoladores C.F' en el partido 1 - 2 Los Once Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Los Once Gloriosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bicivoladores C.F Alineación oficial del equipo 'Bicivoladores C.F' en el partido 2 - 0 Los Once Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Los Once Gloriosos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bicivoladores C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bicivoladores. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marvin de Rudder xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pietro Luca Curinga va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Artitz Gazmuri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Bicivoladores va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leopoldo Alegre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Jorge Nélson Costa del Bicivoladores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Marvin de Rudder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bicivoladores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bicivoladores va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Lisard Coral va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Los Once Gloriosos

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Matteo Lombardini va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jordi Berdaguer va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Gloriosos posava el marcador 0 a 1.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Amador Soldevila va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 84 de joc. Emiro Vidal es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Jordi Formiguera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ángel Ozores va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Gloriosos van sortir al contraatac al minut 31, però Ignacio Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Matteo Lombardini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Roberto Helguere va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Berdaguer de Gloriosos es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Pelayo de Gloriosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matteo Lombardini de Gloriosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.