Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lanzarote United (989656) - REAL LLAMPAXUGA (1421122) » 692070768: T69/J9/VI

Liga 692070768 Información oficial sobre el partido 692070768 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.664 (14982)

Huracán Vallecas Alineación oficial del equipo 'Huracán Vallecas' en el partido 0 - 2 REAL LLAMPAXUGA Alineación oficial del equipo 'REAL LLAMPAXUGA' en el partido
0 - 1 Filibert Heckner (41')
0 - 2 Balázs Bartos (64')
Huracán Vallecas Alineación oficial del equipo 'Huracán Vallecas' en el partido 0 - 2 REAL LLAMPAXUGA Alineación oficial del equipo 'REAL LLAMPAXUGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huracán Vallecas Alineación oficial del equipo 'Huracán Vallecas' en el partido 3 - 1 REAL LLAMPAXUGA Alineación oficial del equipo 'REAL LLAMPAXUGA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huracán Vallecas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Germán Cuartas va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Chamseddine Khlafa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Vallecas va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Goratz Bolenaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Julián Serrano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Francisco Gabaldón de Vallecas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Vallecas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Chamseddine Khlafa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Gabaldón va ridiculitzar a en Balázs Bartos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

REAL LLAMPAXUGA

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del LLAMPAXUGA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Filibert Heckner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Balázs Bartos va augmentar l'avantatge de LLAMPAXUGA a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LLAMPAXUGA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelalim Harchan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Koren Sabag ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Balázs Bartos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.