Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recursotk (1420750) - BatChe C.F. (801181) » 692067546: T69/J1/VI

Liga 692067546 Información oficial sobre el partido 692067546 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.607 (14925)

Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 1 - 1 BatChe C.F. Alineación oficial del equipo 'BatChe C.F.' en el partido
Leontin Bălăşcan (21') 1 - 0
1 - 1 Fréderick Vandenboer (89')
Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 1 - 1 BatChe C.F. Alineación oficial del equipo 'BatChe C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 3 - 0 BatChe C.F. Alineación oficial del equipo 'BatChe C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recursotk

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Leontin Bălăşcan. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Flavio Cassitto de Recursotk va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Fabián Ayerbe es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Recursotk van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en André Godec, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Recursotk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Wiesław Haraszkiewicz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Frits Lindgaard al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Laurenz Fingernagel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

BatChe C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BatChe van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fréderick Vandenboer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): BatChe va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Habib Uruy que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paolo Baccioli va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hunter Rider, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hunter Rider de BatChe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.