Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coll de Nargo C.F. (1339072) - T. Eva Poras FC (435064) » 692062784: T69/J1/VI

Liga 692062784 Información oficial sobre el partido 692062784 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.522 (14840)

Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido 3 - 2 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
Rubén Guarnizo (14') 1 - 0
1 - 1 Alleko Ituiño (24')
Radhi Mansouri (25') 2 - 1
Nicolás Madroñero (42') 3 - 1
3 - 2 Alejandro Serra (43')
Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido 3 - 2 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido 3 - 1 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coll de Nargo C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Nargo, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Rubén Guarnizo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Radhi Mansouri va donar a Nargo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Poras. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nicolás Madroñero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nargo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Modesto Granulles va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Guarnizo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge Raúl Ruso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nargo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nicolás Madroñero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Bañales al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolás Madroñero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Guarnizo de Nargo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

T. Eva Poras FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Rodrigo Zapata entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Poras, un peu providencial d'en Alleko Ituiño va situar el 1-1 al panell digital.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antxon Sala arribés a peus de Alejandro Serra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Poras el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alejandro Serra quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.