Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athar team (1586258) - R.C. Celta de Vigo!!* (48551) » 692057069: T69/J14/VI

Liga 692057069 Información oficial sobre el partido 692057069 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.419 (14737)

athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido 1 - 2 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
0 - 1 Onur Can Gün (15')
Lev Klychev (55') 1 - 1
1 - 2 Juan Antonio Pérez (77')
athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido 1 - 2 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athar team Alineación oficial del equipo 'athar team' en el partido 1 - 1 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athar team

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): athar equilibrava la balança al minut 55. En Lev Klychev, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Calvin Elias Zielowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Ferdinand Both va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): athar va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tomi Ahomäki va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siegfried Grünhoff de athar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C. Celta de Vigo!!*

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rafael Queipo de Llano és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Onur Can Gün perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Vigo!!* Juan Antonio Pérez va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el Vigo!!* va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Massimiliano Cammalleri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Antonio Pérez es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Niklas Nikol-Bub va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Massimiliano Cammalleri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Rafael Queipo de Llano, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a athar, però Siegfried Grünhoff no va poder encertar el xut.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Onur Can Gün va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 91, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Pérez de Ulloa.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mané Trindade de Vigo!!* va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Antonio Pérez de Vigo!!* es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.