Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sevilla Balompié (1435112) - Viladordis FC (488713) » 692056109: T69/J12/VI

Liga 692056109 Información oficial sobre el partido 692056109 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.402 (14720)

Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 1 - 1 Viladordis FC Alineación oficial del equipo 'Viladordis FC' en el partido
0 - 1 Tevfik Fikret Alhan (33')
Celso Caxaraville (69') 1 - 1
Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 1 - 1 Viladordis FC Alineación oficial del equipo 'Viladordis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido 3 - 1 Viladordis FC Alineación oficial del equipo 'Viladordis FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, S.Balompié aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Celso Caxaraville va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de S.Balompié va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Celso Caxaraville, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Ramón Madrona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de S.Balompié.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Tengku Abbas Purba va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joshua Grant va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Robert Gałązka va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 48, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Gałązka de S.Balompié es va guanyar la targeta groga merescudament.

Viladordis FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Viladordis eren letals, i Tevfik Fikret Alhan va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Antonio Mejías Valle va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tomàs Masaló, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alberto Canuto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Tomàs Masaló va estar a punt de posar per davant a Viladordis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Mejías Valle va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Izco de Viladordis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.