Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aless (1368791) - Masters de la Pilota (123000) » 692051752: T69/J1/VI

Liga 692051752 Información oficial sobre el partido 692051752 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.325 (14643)

Aless Alineación oficial del equipo 'Aless' en el partido 5 - 1 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
Alberto Gil y Gil (10') 1 - 0
范 (Fan) 瑞泉 (Ruiquan) (11') 2 - 0
Alberto Gil y Gil (42') 3 - 0
范 (Fan) 瑞泉 (Ruiquan) (76') 4 - 0
Jorge Mata (80') 5 - 0
5 - 1 Julio Valencina (85')
Aless Alineación oficial del equipo 'Aless' en el partido 5 - 1 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aless Alineación oficial del equipo 'Aless' en el partido 1 - 2 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
Tiene mucha potra 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aless

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Gil y Gil va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Aless va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 范 (Fan) 瑞泉 (Ruiquan) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Gil y Gil es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En 范 (Fan) 瑞泉 (Ruiquan) de Aless va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Aless sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Jorge Mata va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Aless va estar a punt d'arribar en un córner. En Moisés Chapín va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Roberto Reguero Manjón, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Aless van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Roberto Reguero Manjón, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Aless van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Talaya, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Alberto Gil y Gil gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julien Gorse va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Alberto Gil y Gil de Aless va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Masters van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 85 quan Julio Valencina sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Juan Alfredo Bordás va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Ignacio Fernández quasi redueix la diferència al marcador al minut 49, però una gran estirada d'en Sebastián Sargans va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts de joc, Julio Valencina semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.