Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piedra Jorcá FC (1334977) - Atletico el Mojon (988589) » 692050014: T69/J14/VI

Liga 692050014 Información oficial sobre el partido 692050014 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.293 (14611)

Real Ávila Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Ávila Club de Fútbol' en el partido 1 - 3 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
Knud Lindberg (42') 1 - 0
1 - 1 Joan Bernard (62')
1 - 2 Yiorgos Marolachakis (80')
1 - 3 Joan Bernard (86')
Real Ávila Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Ávila Club de Fútbol' en el partido 1 - 3 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Ávila Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Real Ávila Club de Fútbol' en el partido 0 - 2 Atletico el Mojon Alineación oficial del equipo 'Atletico el Mojon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ávila Club de Fútbol

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Real Ávila va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Knud Lindberg, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Real Ávila van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Faramarz Asadabadi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Real Ávila van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Leónidas Leite Martins va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Knud Lindberg va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Faramarz Asadabadi de Real Ávila va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico el Mojon

Goles Goles

  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): L'entrenador de Atletico es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Joan Bernard era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yiorgos Marolachakis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Passaven 86 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Joan Bernard va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Albert Portolà va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Eric Kelkheim va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Joan Bernard va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Moya va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Yiorgos Marolachakis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maksimilijonas Juozefavičius va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Javier Moya, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nick Höcker no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eric Kelkheim, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.