Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Leones Marinos (1589318) - Linces de Sevilla Balompié (795143) » 692049741: T69/J2/VI

Liga 692049741 Información oficial sobre el partido 692049741 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.289 (14607)

C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido 4 - 0 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
Noé Sánchez Cruz (39') 1 - 0
Maximilià Nayach (67') 2 - 0
Lee Ninanu (72') 3 - 0
Jordi Rieradevall (77') 4 - 0
C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido 4 - 0 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Leones Marinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Leones Marinos' en el partido 3 - 0 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Leones Marinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Noé Sánchez Cruz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Marinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del Marinos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maximilià Nayach, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Marinos va obtenir un penal al minut 72, que va llançar a la perfecció Lee Ninanu. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jordi Rieradevall de Marinos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maximilià Nayach! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Marinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Murad Pharikhelashvili, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Rieradevall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Marinos va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Murad Pharikhelashvili va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Noé Sánchez Cruz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Ainhiz Aprain va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ala imos f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de imos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Karlos Tullier va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier del Río va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Mauro Forment, però aquest no va encertar a marcar.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro Forment estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Omar Diop, als 38 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karlos Tullier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.