Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pecfc (1414416) - Lofish FC (1414636) » 692049450: T69/J13/VI

Liga 692049450 Información oficial sobre el partido 692049450 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.283 (14601)

Dkno Alineación oficial del equipo 'Dkno' en el partido 0 - 5 Lofish FC Alineación oficial del equipo 'Lofish FC' en el partido
0 - 1 Felipe Santolo la Cruz (9')
0 - 2 阿卜杜乃依木 (Abduneyim) 阿拉吾敦 (Alawudun) (13')
0 - 3 Tarek Wortmann (59')
0 - 4 Marcin Skrobol (73')
0 - 5 Tristan Pliś (79')
Dkno Alineación oficial del equipo 'Dkno' en el partido 0 - 5 Lofish FC Alineación oficial del equipo 'Lofish FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Dkno Alineación oficial del equipo 'Dkno' en el partido 0 - 8 Lofish FC Alineación oficial del equipo 'Lofish FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dkno

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Neftalí Moyano van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Salva Maluquer a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lofish FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dkno. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Felipe Santolo la Cruz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lofish es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 9.
  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Lofish era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 阿卜杜乃依木 (Abduneyim) 阿拉吾敦 (Alawudun) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tarek Wortmann, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Marcin Skrobol va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Tristan Pliś va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lofish va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Tarek Wortmann va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Deivid Seminario, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lofish va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Lofish quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Henry Vandemeulebroucke va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Santolo la Cruz de Lofish va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.