Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PeritaStyle (777753) - El Chamán del Monjuic (1339725) » 692049303: T69/J4/VI

Liga 692049303 Información oficial sobre el partido 692049303 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.281 (14599)

Sant Andreu de Queralt Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de Queralt' en el partido 2 - 3 El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido
0 - 1 Ignacio Ereinuzqueta (25')
0 - 2 Juan García (33')
0 - 3 Ignacio Ereinuzqueta (50')
Antonio Cerioli (80') 1 - 3
拓紀 (Hiroki) 井上 (Inoue) (83') 2 - 3
Sant Andreu de Queralt Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de Queralt' en el partido 2 - 3 El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sant Andreu de Queralt Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de Queralt' en el partido 3 - 4 El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,7 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu de Queralt

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Queralt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Cerioli, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, 拓紀 (Hiroki) 井上 (Inoue) es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Omar Venero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En 拓紀 (Hiroki) 井上 (Inoue) no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jack Primdal de Queralt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

El Chamán del Monjuic

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Ignacio Ereinuzqueta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 33 pels visitants. En Juan García va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Chamán va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marc Plans, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ignacio Ereinuzqueta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Quirino Assunção Santos va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Robert Buchenau el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Kerman Lekubarri quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): Levente Németh va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Javier Escuer que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): Javier Escuer va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Jeff Lukombo de Chamán va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.