Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Balas de Murcia (311364) - Área del Entrenador CF (1416108) » 692048667: T69/J13/VI

Liga 692048667 Información oficial sobre el partido 692048667 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.269 (14587)

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 3 - 2 Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido
Pedro Daoiz (19') 1 - 0
Adrian Batcu (29') 2 - 0
Pedro Daoiz (37') 3 - 0
3 - 1 Robbert-Jan Harpman (38')
3 - 2 Robbert-Jan Harpman (76')
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 3 - 2 Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 9 - 0 Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido
Está más tieso que su rival 8.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Daoiz de Las Balas, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Las Balas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adrian Batcu va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Las Balas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pedro Daoiz va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Las Balas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Daoiz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jiří Kreuz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Michel Queinnec. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Star. La jugada d'estratègia del Las Balas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Thorkild Kornum va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Red Star

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Star seguien lluitant fins al final. Al minut 38, fruit d'aquests esforços, Robbert-Jan Harpman va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Star va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Robbert-Jan Harpman va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Cristian Riobóo va rebre molts aplaudiments. Al minut 20 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 53 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cristian Riobóo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 254 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Valeriano Bedoya va fallar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo de las Casas de Star es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.