Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Área del Entrenador CF (1416108) - Los julitos (440732) » 692048632: T69/J5/VI

Liga 692048632 Información oficial sobre el partido 692048632 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.269 (14587)

Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido 1 - 1 Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido
0 - 1 Elvis Đimoti (32')
Pere Anton Munt (87') 1 - 1
Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido 1 - 1 Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Star Alineación oficial del equipo 'Red Star' en el partido 1 - 3 Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Star

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Star. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pere Anton Munt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Star per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Michel Queinnec va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Star sortien al contraatac. La falta llançada per Doryan Talec va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ginés Interiana va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Star se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Star va posar setge sobre la defensa central visitant però en Michel Queinnec no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Ciruelo de Star amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los julitos

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Elvis Đimoti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a julitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de julitos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Radu Dumitrana va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Alberto Rivero López va xutar magistralment una falta al minut 31 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Miarnau estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dario Barreteaga, als 83 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Andres Haug va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bencomo Artime va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dario Barreteaga de julitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.