Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Chancletas (314003) - Bruixa Averia Manresa (489603) » 692046665: T69/J3/VI

Liga 692046665 Información oficial sobre el partido 692046665 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VI.234 (14552)

Los mojinos Alineación oficial del equipo 'Los mojinos' en el partido 2 - 2 Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido
0 - 1 Hans-George Pommersche (28')
0 - 2 Sébastien Mouchel (38')
Simeón Cassillas (71') 1 - 2
Simeón Cassillas (73') 2 - 2
Los mojinos Alineación oficial del equipo 'Los mojinos' en el partido 2 - 2 Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los mojinos Alineación oficial del equipo 'Los mojinos' en el partido 2 - 0 Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mojinos

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Simeón Cassillas de mojinos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al mojinos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Simeón Cassillas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): mojinos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Ismail Abd El Hady va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alexey Glotov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paszkál Cselényi va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Bolesław Krysztofowicz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a mojinos, però el xut de Alain Tripier va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ismail Abd El Hady va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En William Simbachawene de mojinos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 62, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): mojinos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 70 que Bolesław Krysztofowicz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Ismail Abd El Hady va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mojinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, William Simbachawene de mojinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jan Gołata s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Bruixa Averia Manresa

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): B.A.M. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Hans-George Pommersche va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Manfredi Dal Gal va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sébastien Mouchel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.