Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naka's friends (125664) - Lamgo CD (486343) » 692043135: T69/J2/VI

Liga 692043135 Información oficial sobre el partido 692043135 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.171 (14489)

Naka's friends Alineación oficial del equipo 'Naka's friends' en el partido 2 - 0 Egara sau Alineación oficial del equipo 'Egara sau' en el partido
Joel Júlio (20') 1 - 0
Prospèr Prohens (30') 2 - 0
Naka's friends Alineación oficial del equipo 'Naka's friends' en el partido 2 - 0 Egara sau Alineación oficial del equipo 'Egara sau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Naka's friends Alineación oficial del equipo 'Naka's friends' en el partido 4 - 0 Egara sau Alineación oficial del equipo 'Egara sau' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naka's friends

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): friends prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Joel Júlio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, friends va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Prospèr Prohens, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Valentin Boudon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de friends se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Alfonso Vidal gairebé va marcar per a friends des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joel Júlio va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Joel Júlio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregor Bundi de friends la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Alfonso Vidal de friends va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Egara sau

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Egara va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jarosław Gruszczyński va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Serhat Konca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Egara que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Pastor Leiva.