Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaCagáLaPaloma (120681) - Camarasa (313760) » 692043124: T69/J14/VI

Liga 692043124 Información oficial sobre el partido 692043124 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.170 (14488)

Bowser Alineación oficial del equipo 'Bowser' en el partido 3 - 0 Camarasa Alineación oficial del equipo 'Camarasa' en el partido
Casimiro Fontaos (13') 1 - 0
Antonio Silos Millán (24') 2 - 0
Tomé Amarante (27') 3 - 0
Bowser Alineación oficial del equipo 'Bowser' en el partido 3 - 0 Camarasa Alineación oficial del equipo 'Camarasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bowser Alineación oficial del equipo 'Bowser' en el partido 6 - 0 Camarasa Alineación oficial del equipo 'Camarasa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bowser

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Bowser s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Casimiro Fontaos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Bowser va augmentar la diferència quan Antonio Silos Millán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Bowser va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tomé Amarante, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Julián Ortega, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Xinés Afán de Ribera al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Silos Millán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bowser va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Casimiro Fontaos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gianluca Zanvettor va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Gianluca Zanvettor es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gianluca Zanvettor, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Yanguas Benito de Bowser es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Camarasa

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Camarasa va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Aitami Galloz no va poder controlar.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Casimiro Fontaos va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos Gorriti ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Camarasa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dennis Totilaitis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.